Management- en beheermodule

Optimaal gebruik van werkruimtes kan alleen bij voldoende kennis van het gebruik en de mogelijkheid om wijzigingen eenvoudig door te voeren. Om gebruik te maken van deze module is specifieke authentificatie vereist, waarbij onderscheid kan worden gemaakt tussen toegang tot de managementinformatie en toegang tot de beheerfuncties. FlexWhere genereert statistieken met waardevolle managementinformatie over het gebruik van werkplekken en de reservering van vergaderruimtes. Ook kan de daadwerkelijke bezetting van vergaderruimtes gemonitord worden met sensoren. Binnen deze module kunnen wijzigingen in werkruimtes zelfstandig doorgevoerd worden.

touchscreen

desktop

tablet

smartphone

  • Actuele en historische bezettingsinformatie
  • Op gebouw-, ruimte- en werkplekniveau
  • Met niet op persoon herleidbare gegevens
  • Toegang tot exporten en rapportages
  • Voeg toe, verplaats of verwijder werkplekken
  • Leg informatie vast over werkplekken en apparatuur
  • Zoek informatie over werkplekken en apparatuur
  • Specifieke authentificatie vereist

Optimaal gebruik van werkruimtes

1. Analyseer de statistieken

Welke werkplekken worden veel gebruikt? Welke verdiepingen worden op welke tijdsstippen weinig gebruikt? Hoe vaak zijn er no-shows bij reserveringen van vergaderruimtes? FlexWhere geeft je toegang tot deze informatie, waarbij de gebruikte gegevens niet op persoon herleidbaar zijn. De gewenste informatie kan achterhaald worden door te selecteren op periode en het gewenste gebouw, de verdieping, vergaderruimte of werkplek. Hiervan kunnen exporten en rapporten gemaakt worden.

stats-01

2. Beheer werkplekken

In FlexWhere kunnen werkplekken eenvoudig worden toegevoegd, verplaatst of verwijderd. Erg handig bij de herindeling van werkruimtes. De bestemming van een werkruimte kan daardoor eenvoudig aangepast worden, wanneer concrete stappen ondernomen worden naar aanleiding van de managementinformatie. De beheerder kan zelf via een SVG editor wijzigingen doorvoeren.

vergaderstatistieken

“Wij bieden inzicht bij het maken van gedragen keuzes”