Vrije werkplekken en collega’s vinden

De werkplekmodule maakt op verschillende devices zichtbaar waar een vrije werkplek is en waar je collega’s kunt vinden. Op het moment dat je inlogt op het bedrijfsnetwerk, met bijvoorbeeld een thin-client, word je automatisch aangemeld bij FlexWhere. Hiervoor hoeft dus geen extra handeling te worden uitgevoerd. Bijkomend voordeel is dat iedereen altijd zichtbaar is. Zelfs als iemand werkt vanaf een externe locatie is deze informatie beschikbaar. Op deze manier worden flexwerken en samenwerken gefaciliteerd.

Via touchscreens een vrije werkplek vinden

Op je desktop zien waar een collega is

Via je tablet laten weten dat je extern werkt

Via je smartphone zoeken naar een vrije werkplek

  • Vind snel een vrije werkplek
  • Zoek collega’s op naam, functie of afdeling
  • Zie direct waar een BHV-er zit
  • Ook als je extern werkt word je weergegeven
  • Inloggen gaat automatisch
  • Gratis nieuwe releases
  • Zicht op daadwerkelijke bezetting
  • Via een app te raadplegen

1. Een vrije werkplek vinden

Zie in één oogopslag welke gebouwen en verdiepingen veel of juist weinig vrije werkplekken hebben. Door de verdieping te selecteren is duidelijk waar een beschikbare werkplek is. Klik een bezette werkplek aan om te zien welke collega daar plaats heeft genomen.

Voorbeeld van het vinden van een vrije werkplek

2. Een collega vinden

Waar zit mijn collega? Waar vind ik de deskundige van een bepaalde afdeling? En waar zitten onze BHV-ers? FlexWhere maakt zichtbaar wie er aan het werk zijn en waar ze zitten. Het systeem geeft tevens de contactgegevens van de gezochte persoon weer. De zoektermen waarop kan worden gezocht en de weergegeven informatie zijn naar behoefte van de organisatie in te vullen. Hiermee helpt FlexWhere collega’s te vinden en de interne communicatie te verbeteren.

Voorbeeld van het vinden van een collega

3. Onafhankelijk van plaats en tijd

Via de FlexWhere-app kun je, zowel binnen als buiten de kantoorgebouwen, FlexWhere raadplegen. Handig voor op drukke dagen, want je kunt vanuit huis of onderweg naar je werk al kijken welke vergaderruimte vrij is. Plaats- en tijdonafhankelijk werken wordt hiermee ondersteund. De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store.

 

Voorbeeld van het vinden van een collega via je smartphone

 

“Wij hebben alle technische kennis in huis”